In liefdevolleherinnering.

Uit het oog maar nooit uit het hart.

Onze speciale urnen worden voor u op maat gemaakt!

De urnen zijn  van pla kunststof en heeft  als voordeel dat het licht is en niet kapot kan vallen. Een nog groter voordeel is dat het persoonlijker is dan de standaard urnen die u overal ziet, u heeft dus echt iets speciaals (persoonlijks) en geen massa productie. Heeft u zelf een model of idee in gedachten? Laat het ons weten en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Let op dat kleuren kunnen afwijken, dit komt door de kleurinstellingen van uw pc. Weet u niet zeker of u de juiste kleur heeft uitgekozen dan zijn wij altijd bereid om u een stukje van de kleur op te sturen! Of wij komen bij u op huisbezoek, en u bent natuurlijk ook welkom op ons bezoek adres.

Wij spreken over vanaf prijzen omdat de urnen op maat worden gemaakt, het is dus afhankelijk van de afmetingen, wat u er allemaal op wilt hebben en uit hoeveel mm dik u de wanden wilt hebben. Wilt u graag dat het as word verdeeld? U kunt meerdere mini urnen laten maken tegen een voordelige prijs. Vraagt u aub naar de mogelijkheden.

De voorbeelden die u hier ziet zijn slechts op klein schaalmodel, uw urn word op uw maat gemaakt!

Klik op foto om te vergroten.